標題: 22/11 賽日討論專頁!睇中邊場入o黎問啦!! [打印本頁]

作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 01:35 PM     標題: 22/11 賽日討論專頁!睇中邊場入o黎問啦!!

幫你分析任何場次o既機會率~
當然想吹下水都無任歡迎!!  

作者: davinci    時間: 22-11-2005 02:20 PM

里爾 對 賓菲加  --> 里爾W
彭拿典奈高斯 對 烏甸尼斯  -->彭拿典奈高斯W
杜安 對 阿仙奴 -- > 阿仙奴W
3x1 ok?
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 07:05 PM

引用:
原帖由 davinci 於 22-11-2005 02:20 PM 發表
里爾 對 賓菲加  --> 里爾W
彭拿典奈高斯 對 烏甸尼斯  -->彭拿典奈高斯W
杜安 對 阿仙奴 -- > 阿仙奴W
3x1 ok?
里爾vs 賓菲加
明顯賓菲加冇得嬴,但里爾攻力不夠,看看全組球隊o既得失球數字...
預計兩隊都會打穩守特擊,和波居多。

彭拿典奈高斯 對 烏甸尼斯
彭軍主場成績好,曾和巴塞,但上輪作客烏甸尼斯被數三球,似乎實力和踢法被烏甸食住,烏甸雖然中場主力比斯缺陣,但前鋒殺手伊亞昆達依然在陣,寧取客軍保不敗,甚至取勝。

杜安 對 阿仙奴
阿仙奴4戰全勝已出線,似會派大量副選上陣,但雲格接受英超訪問時指出,他會做到最好去取得首名資格,加上上輪雖小勝杜安,但該場亨利剛復出,今已接近完全回復佳態,客勝可期。

若買呢三場主客和過關,建議:
里爾(和)x烏甸尼斯(嬴)x阿仙奴(嬴)
作者: kohorse    時間: 22-11-2005 07:19 PM

I will buy this one
MU win   維拉利爾 no 列 基 美 &科 蘭 、 古 亞 利 及 艾 華 里 斯 + plus mu 谷底回升+ 主場!
巴塞隆拿  win 雲達不來梅焗攻, defence weak , 巴塞後備都好強!!!
Arsenal win 阿仙奴雖會派大量副選,但杜安都好多傷兵 +焗攻, defence weak !
For 里爾 i think wil draw
彭拿典奈高斯 i think will  win as they are typical home game team.
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 07:22 PM

kohorse 兄~
MU *巴塞隆拿 win
MU 1:0 2:0 * 巴塞 3:1 4:1 5:1

曼聯睇飛數好有信心,加上客軍主力列基美和科蘭雙雙缺陣,預計客軍為保持小組優勢而死守,捧曼聯小勝而回。

巴塞已出線十六強,但列卡特表明依然會盡力爭取主場勝利,在官方網頁指出,上仗已休息的球員(包括拿臣,古利)將於今仗上陣。另一方面,伊圖和朗拿典奴現處射手榜o既一,二位,今仗將會繼續爭取入球以求擴大領先優勢。不來梅多名主力缺陣,加上作客成績不滯,主守多於主攻,反而違反球隊一貫打法。

曼聯x巴塞win 可取
波膽捧:
曼聯1:0/2:0
巴塞2:0/3:0/4:0
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 07:22 PM

引用:
原帖由 kohorse 於 22-11-2005 07:19 PM 發表
MU win   維拉利爾 no 列 基 美 &科 蘭 、 古 亞 利 及 艾 華 里 斯 + plus mu 谷底回升+ 主場!
巴塞隆拿  win 雲達不來梅焗攻, defence weak , 巴塞後備都好強!!!
Arsenal win 阿仙 ...
阿仙奴依然會出主力呀~~
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 07:41 PM

引用:
原帖由 kohorse 於 22-11-2005 07:19 PM 發表
Arsenal win 阿仙 ...
烏甸實力事實上較高,加上若今仗唔博,下仗對巴塞輸多嬴少,所以會必拼!!
作者: kohorse    時間: 22-11-2005 08:30 PM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 07:22 PM 發表

阿仙奴依然會出主力呀~~
good ar , i have bet
mu
barolona
arsenal
3*1 ar
作者: Marshal    時間: 22-11-2005 08:41 PM

引用:
原帖由 kohorse 於 22-11-2005 08:30 PM 發表

good ar , i have bet
mu
barolona
arsenal
3*1 ar
兩位版主, 請問以上三場買主客和同讓球主客和混合過關點買至好呢? 我信哂你兩位ga la!:D
作者: kohorse    時間: 22-11-2005 09:19 PM     標題: 我買了主客和三串一,4倍幾 ok la !!!

MU should only bet 主客和 not buy 讓球, as big chance win 1 goal la and the rate not better too much
arsenal bet win for safe as away ar ma
巴塞 can buy 讓球主客和 (up to you choice , high risk high gain)
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 09:31 PM

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 08:41 PM 發表

兩位版主, 請問以上三場買主客和同讓球主客和混合過關點買至好呢? 我信哂你兩位ga la!:D
巴塞可博(-1)主勝
曼聯主客和 勝
阿仙奴主客和 勝:cool:
作者: Marshal    時間: 22-11-2005 10:53 PM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 09:31 PM 發表

巴塞可博(-1)主勝
曼聯主客和 勝
阿仙奴主客和 勝:cool:
收到! 一於follow去馬!
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 10:54 PM

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 10:53 PM 發表

收到! 一於follow去馬!
多謝支持!!:D
今晚一於殺過馬會片甲不留!!
作者: Marshal    時間: 22-11-2005 11:04 PM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 10:54 PM 發表

多謝支持!!:D
今晚一於殺過馬會片甲不留!!
嘻嘻! 加多碟油菜先!
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 11:21 PM

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 11:04 PM 發表

嘻嘻! 加多碟油菜先!
咁有信心炒咁多???!!
幫你打氣!!
我條博大霧3關可以諗諗$10 3x4玩下o架~~
作者: kohorse    時間: 22-11-2005 11:23 PM

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 11:04 PM 發表

嘻嘻! 加多碟油菜先!
主其他跌很多wo , last night is @40
作者: GR上杉圭    時間: 22-11-2005 11:31 PM

引用:
原帖由 kohorse 於 22-11-2005 11:23 PM 發表

主其他跌很多wo , last night is @40
唔會去到咁盡呀....?!
作者: Marshal    時間: 22-11-2005 11:37 PM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 11:21 PM 發表

咁有信心炒咁多???!!
幫你打氣!!
我條博大霧3關可以諗諗$10 3x4玩下o架~~
Yes sir la, 支持你之餘, 我又搏下大霧先!
作者: joeyinet    時間: 22-11-2005 11:43 PM

咁多位夜左少少......唔好意思

我都見到大家買左.....
不過都講少少

MU同BARC都好有信心...去馬. EVEN -1 WIN...NO PROBLEM!!
但係阿仙奴有少少保留..
CONFIRM至少有兩個新人會出正選...名都唔係好記得...
另..HENRY係全TEAM重心..
對方都好清楚...我覺得杜安會死守囉...
再講阿仙奴真係出真功夫??...己出線....作客...???

波膽會MU 2:0, 3:0
阿仙奴 1:1, 2:1

祖記....我就想買迪比細路 1ST GOAL.......同-1WIN

BARC過關我就唔諗-1 WIN..我就係唔信次次都好死比大家收錢...
今次開過和 OR 1:0我諗都死好多人..

單WIN可以
反而買波膽BARC WIN  1:0 仲有多少值博率............

今晚係咁多......
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 12:12 AM

引用:
原帖由 joeyinet 於 22-11-2005 11:43 PM 發表

不過都講少少

MU同BARC都好有信心...去馬. EVEN -1 WIN...NO PROBLEM!!
CONFIRM至少有兩個新人會出正選...名都唔係好記得. ...
夠膽死同我地d 賭波專家對賭!!??:cool:

作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 12:13 AM

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 11:37 PM 發表

Yes sir la, 支持你之餘, 我又搏下大霧先!
多謝支持!!
我一陣整多條超級博大霧先
作者: onemanfly    時間: 23-11-2005 12:16 AM

引用:
原帖由 joeyinet 於 22-11-2005 11:43 PM 發表

不過都講少少

CONFIRM至少有兩個新人會出正選...名都唔係好記得. ...
No point for 杜安 to 死守, one point will not be good enough for them(if they still have not giveup getting to the next round) and they are not a team that used to play a defensive game and wait for chances, u can see how poor their defense are in 瑞超. If they have already give up getting to the next round, there no point for them to 死守 either, all they have to do in front of the home crowd is relax, try there best to score some goals to please them but not 死守.
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 12:18 AM

引用:
原帖由 onemanfly 於 23-11-2005 12:16 AM 發表

No point for 杜安 to 死守, one point will not be good enough for them(if they still have not giveup getting to the next round) and they are not a team that used to play a defensive game and wai ...
講得好!!
佢係瑞超d 得失球數字反映佢地唔會踢d 咁o既波~
加上主場~
點可以失威!!
輸都要輸得精彩d 啦~
阿仙奴雲格都講明博~
信信佢喇!:cool:
作者: joeyinet    時間: 23-11-2005 12:20 AM

就係唔放棄先唔好失波...
我相信佢地無諗過可以同阿仙奴搏火.....
最好既係1:0 win到......
所以開頭會好小心...
加上...阿仙奴...真係咁勁...直win5埸...會唔會過份左..
真係想6 wins 入2nd round..?

最重要最重要係會唔會full-team..列文都好似唔出喎....加過 痴根, 再加兩條小朋友係作客打正選...
有保留有保留...
最多小勝......
作者: joeyinet    時間: 23-11-2005 12:21 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 23-11-2005 12:18 AM 發表

講得好!!
佢係瑞超d 得失球數字反映佢地唔會踢d 咁o既波~
加上主場~
點可以失威!!
輸都要輸得精彩d 啦~
阿仙奴雲格都講明博~
信信佢喇!:cool:
好啦好啦......!!
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 12:28 AM

超級博大霧過關!!

http://www.horseracingcode.com/v ... &extra=page%3D1
作者: kohorse    時間: 23-11-2005 03:42 AM     標題: 開波啦!!!

arsenal have henry + van prise + reyes + ljungberg , ok la
i think they want to win wo , otherwise dont fly to Swiss la
good luck , all brother
作者: coffee    時間: 23-11-2005 08:01 AM

kohorse hing, don't give up, you almost got it
作者: joeyinet    時間: 23-11-2005 10:23 AM

一晚半晚...唔係咁好彩啫...

今晚再黎過...
不過今晚都係要夜d先返到屋企...
作者: kohorse    時間: 23-11-2005 11:04 PM

引用:
原帖由 coffee 於 23-11-2005 08:01 AM 發表
kohorse hing, don't give up, you almost got it
thank you for your support !
lose is not a matter , most important is learn why you lose !

i think mu is not suitable to bet esp when vs weak team
作者: kohorse    時間: 23-11-2005 11:10 PM

引用:
原帖由 joeyinet 於 23-11-2005 10:23 AM 發表
一晚半晚...唔係咁好彩啫...

今晚再黎過...
不過今晚都係要夜d先返到屋企...
sure今晚再黎

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0