標題: NOV 23 selections by phantomhorse [打印本頁]

作者: phantomhorse    時間: 23-11-2005 03:01 PM     標題: NOV 23 selections by phantomhorse

第三場

靚得精彩又是注定大熱。別忘記,上次跑得極好並受讓21 lb.都要影相輸,W無望呀。

在"計算"出大熱的場合中,反璞歸真就是選馬標准。曾贏過三班賽事的,有喜蓮風采,勇馬奔騰,富有心得,卓越之星,和搏上搏。喜蓮風采八歲且排12檔,放棄。故此,四串六Q即可。

第八場

焗賭之局

兩大明燈齊照勁好聲!未跑先輸!

創佳績已兩W。不過,3連勝難道甚高。但,基本上我都冇得揀,因其它馬水皮。水晶王上季有正常走勢。這場唯獨一匹王牌出戰,戴勝手風轉順,C跑道1650有鬼斧神功後上功\力,一搏。
作者: cmleeeeeee    時間: 23-11-2005 05:54 PM

引用:
原帖由 phantomhorse 於 23-11-2005 03:01 PM 發表
第三場

靚得精彩又是注定大熱。別忘記,上次跑得極好並受讓21 lb.都要影相輸,W無望呀。

在"計算"出大熱的場合中,反璞歸真就是選馬標准。曾贏過三班賽事的,有喜蓮風采,勇馬奔騰,富有心得, ...
thank for sharing,今晚靠哂你.
作者: coffee    時間: 23-11-2005 06:18 PM

I expect to see your spectacular miracle...
good luck
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 06:23 PM

第三場
富有心得和搏上搏我都鍾意...

第八場
勁好聲....哈哈
非常明白...
早知我睇左先喇....
仲落左佢做重心TIM....
不過其他馬太弱,真係冇得揀,寧願賭少場
作者: phantomhorse    時間: 23-11-2005 06:38 PM

陳華棟同駱穎豪真係好準咖…唔係實輸 (13號我得一隻心水:最佳拍檔比駱貼左…咪話唔驚) 不過勝出率真係差到…抽簽都好過佢!燈呀燈,繼續有稿寫…
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 07:00 PM

引用:
原帖由 phantomhorse 於 23-11-2005 06:38 PM 發表
陳華棟同駱穎豪真係好準咖…唔係實輸 (13號我得一隻心水:最佳拍檔比駱貼左…咪話唔驚) 不過勝出率真係差到…抽簽都好過佢!燈呀燈,繼續有稿寫…
非常同意!!
由其駱穎豪~
佢        ip 邊隻我就要飛邊隻~
唔好話win~
place o既機會率都低到暈..

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0