標題: 23/11 賽日討論專頁!!! [打印本頁]

作者: onemanfly    時間: 23-11-2005 03:45 PM     標題: 23/11 賽日討論專頁!!!

洛辛堡 對 奧林比亞高斯 入球大 O 吾 OK ?

Which game tonight is your 重心場次 leh ? Share with me la !!!
作者: joeyinet    時間: 23-11-2005 05:52 PM

利記-細....加西亞..復出但form成疑, 再用crouch...等仆街...再加上防守利記唔錯自己唔失波,要入人地3粒開大
                   好難囉
國米-大 (cruz fit到不得了)
皇馬 - 大 (但不等於sure win)..佢地不嬲輸開就唔止一場, 同埋真係好殘囉個陣
作者: Marshal    時間: 23-11-2005 09:19 PM

引用:
原帖由 joeyinet 於 23-11-2005 05:52 PM 發表
利記-細....加西亞..復出但form成疑, 再用crouch...等仆街...再加上防守利記唔錯自己唔失波,要入人地3粒開大
                   好難囉
皇馬 - 大 (但不等於sure win)..佢地不嬲 ...
3X1都有4.68倍wor!
作者: joeyinet    時間: 23-11-2005 09:46 PM

都唔錯架....

買少少地..無酒飲都可以食返個lunch
作者: onemanfly    時間: 23-11-2005 10:46 PM

Chelsea win, AC win and 洛辛堡 入球大, O 吾 OK leh ?
Give me some opinion guys !!!
作者: joeyinet    時間: 23-11-2005 11:06 PM

Chelsea win - for sure....may think abt -1 draw as well
ac - away to turkey.........they have very bad record on that pitch...try to think abt inter -1 win!!
洛辛堡 入球大 ok la... both of hem's defence are very weak...
but suggest  buy1:1 for insurance
作者: Marshal    時間: 23-11-2005 11:18 PM

支持版主提供!:D
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 11:29 PM     標題: 超級博大霧過關o黎喇!!

:cool:
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 11:30 PM

引用:
原帖由 joeyinet 於 23-11-2005 05:52 PM 發表
                   好難囉
皇馬 - 大 (但不等於sure win)..佢地不嬲 ...
利記: 0:0
國米: 1:0
皇馬: 0:2
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 11:30 PM

引用:
原帖由 onemanfly 於 23-11-2005 03:45 PM 發表
洛辛堡 對 奧林比亞高斯 入球大 O 吾 OK ?

Which game tonight is your 重心場次 leh ? Share with me la !!!
大一定ok
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 11:31 PM

引用:
原帖由 onemanfly 於 23-11-2005 10:46 PM 發表
Chelsea win, AC win and 洛辛堡 入球大, O 吾 OK leh ?
Give me some opinion guys !!!
車仔嬴波但未必嬴盤
AC win 都要博,戰意唔使懷疑,但態沈
洛辛堡大就一定ok:cool:
作者: GR上杉圭    時間: 23-11-2005 11:32 PM

我推介利物浦 細+波圖 win
作者: admin    時間: 23-11-2005 11:36 PM     標題: 利 物 浦 vs 貝 迪 斯 [賽 前 論 戰]

賽 前 論 戰
賓 尼 迪 斯 ( 利 物 浦 領 隊 ) : 「 己 隊 兩 名 西 班 牙 中 場 路 斯 加 西 亞 及 阿 朗 素 在 上 場 本 土 聯 賽 被 換 出 , 我 不 過 以 防 萬 一 , 他 們 都 可 以 在 周 三 候 命 。 」
費 拿 ( 貝 迪 斯 教 練 ) : 「 我 們 雖 然 在 上 周 六 的 本 土 聯 賽 落 敗 , 但 這 已 成 過 去 , 目 前 我 們 全 隊 都 已 為 出 戰 利 物 浦 準 備 就 緒 。 」
作者: joeyinet    時間: 24-11-2005 12:06 AM

引用:
原帖由 Marshal 於 23-11-2005 11:18 PM 發表
支持版主提供!:D
咁捧場, 唔訓都支持到完場
作者: joeyinet    時間: 24-11-2005 12:07 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 23-11-2005 11:31 PM 發表

車仔嬴波但未必嬴盤
AC win 都要博,戰意唔使懷疑,但態沈
洛辛堡大就一定ok:cool:
totally agree

thast's y suggest -1 draw for 車仔
and -1 win inter instead of AC
作者: GR上杉圭    時間: 24-11-2005 12:22 AM

引用:
原帖由 joeyinet 於 24-11-2005 12:07 AM 發表

totally agree

thast's y suggest -1 draw for 車仔
and -1 win inter instead of AC
車仔-1和有得諗
不過隊波超幾班
今季佢要幾時嬴一球,幾時大炒真係幾難捉\r
國米未必嬴多過一球,踢法已變,AC亦唔搵,如果可以揀兩場都唔掂算lu
作者: myth    時間: 24-11-2005 12:28 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 24-11-2005 12:22 AM 發表

車仔-1和有得諗
不過隊波超幾班
今季佢要幾時嬴一球,幾時大炒真係幾難捉\r
國米未必嬴多過一球,踢法已變,AC亦唔搵,如果可以揀兩場都唔掂算lu
GR上杉圭兄,非常非常支持,大表贊同!!!!
作者: GR上杉圭    時間: 24-11-2005 12:30 AM

引用:
原帖由 myth 於 24-11-2005 12:28 AM 發表

GR上杉圭兄,非常非常支持,大表贊同!!!!
多謝!!
你有冇買返多少呢?
作者: myth    時間: 24-11-2005 12:35 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 24-11-2005 12:30 AM 發表

多謝!!
你有冇買返多少呢?
車路士     -1   win
AC                   win
波圖         -1   win
里昂               win

4x5

今日賭條氣,其實你分析得好好

作者: GR上杉圭    時間: 24-11-2005 12:53 AM

引用:
原帖由 myth 於 24-11-2005 12:35 AM 發表

車路士     -1   win
AC                   win
波圖         -1   win
里昂               win

4x5

今日賭條氣,其實你分析得好好
我都係盡我本份!!
希望大家有錢齊齊搵!!
有涼齊齊沖!!
作者: kohorse    時間: 24-11-2005 12:59 AM

車路士   win   (i think 車路士 will win more than 1 goal , as 安德列治 this season so weak , 油王照肺後車仔會好D)   
里昂     +.05  ( real matrid is weak team la robinho shooting skill too weak , no raul and ronaldo hard to score wo )
波圖   主場博出線正路之選
3*1
作者: GR上杉圭    時間: 24-11-2005 01:02 AM

引用:
原帖由 kohorse 於 24-11-2005 12:59 AM 發表
車路士   win   (i think 車路士 will win more than 1 goal , as 安德列治 this season so weak , 油王照肺後車仔會好D)   
里昂     +.05  ( real matrid is weak team la robinho shooting skill too weak ,  ...
同路!!一齊win!!:cool:

不過剛收到個不利消息.......買左車仔同AC win 就要小心喇...

車仔W最佳變倍器
文: 黃興桂 23/11/2005

日前回港小休,生活離不開足球,香港街頭巷尾都在談論巴塞贏皇馬點解咁勁,可見足球已成香港人生活一部分,今晚歐聯分組賽第五輪多場大戰,強隊要搶分出線,可買一條車路士同AC米蘭W二串一。

車路士連負於貝迪斯同曼聯腳下,領隊莫連奴做足工夫,上仗聯賽即以三比○擊敗紐卡素,回復信心,今晚在G組作客實力最弱的安德列治,必不會錯過贏波機會,因為車路士最後一輪對手是利物浦,莫連奴沒必要捨易取難。

每支球隊都有低潮,車路士由十月底逼和愛華頓之後,成績回落,這是正常現象,莫連奴的工作是將球隊低潮期盡量縮短,上仗大勝紐卡素所見,球員信心同狀態都回復,重拾季初無敵雄師風範,車仔客W仍有1.4倍,實為最佳變倍器。

AC形勢不利唔贏唔得

AC在歐聯處境頗不利,現於E組排第三,今仗作客費倫巴治不容有失,「紅黑軍團」上仗雖不敵費倫天拿,但表現唔算太差,舒夫真高復出經一場熱身後,預計有更佳發揮,AC客W有1.9倍亦買得過。

最後是利物浦對貝迪斯,「紅軍」和波足以晉級,貝迪斯只要踢回上仗擊敗車路士的表現,應可全身而退,這場可捧和局。

作者: kohorse    時間: 24-11-2005 01:08 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 24-11-2005 01:02 AM 發表

同路!!一齊win!!:cool:

不過剛收到個不利消息.......買左車仔同AC win 就要小心喇...

車仔W最佳變倍器
文: 黃興桂 23/11/2005

日前回港小休,生活離不開足球,香港街頭巷尾都在談論 ...
hope win la
作者: kohorse    時間: 24-11-2005 01:10 AM

車路士 2:0 3:0
里昂    0:2 0:3
波圖    2:0 3:0
3*1
車路士 2:0 3:0   
Liverpool 2:0: 3:0
波圖    2:0 3:0
3*1
作者: myth    時間: 24-11-2005 01:25 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 24-11-2005 12:53 AM 發表

我都係盡我本份!!
希望大家有錢齊齊搵!!
有涼齊齊沖!!
so good !!!
作者: myth    時間: 24-11-2005 01:30 AM

GR上杉圭 兄,阿黃生今年已經無咁燈了!!!
wakaka ! wakaka!! wakaka!!!

作者: GR上杉圭    時間: 24-11-2005 01:32 AM

引用:
原帖由 myth 於 24-11-2005 01:30 AM 發表
GR上杉圭 兄,阿黃生今年已經無咁燈了!!!
wakaka ! wakaka!! wakaka!!!

不過對上幾次都出左事wo...
作者: myth    時間: 24-11-2005 01:54 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 24-11-2005 01:32 AM 發表

不過對上幾次都出左事wo...
有時俾佢講完,都唔知買唔買好
作者: GR上杉圭    時間: 24-11-2005 02:39 AM

引用:
原帖由 myth 於 24-11-2005 01:54 AM 發表

宜家都驚驚地..
不過買左算數lu
作者: joeyinet    時間: 24-11-2005 09:47 AM

又中得兩關....皇馬........

我都唔敢買佢win, 點知連波都唔識入..
1:1..........

唔好意思呀.
作者: onemanfly    時間: 24-11-2005 09:52 AM

引用:
原帖由 myth 於 24-11-2005 01:54 AM 發表

Wahahaha !!! That's why I never look at what 黃興桂 write in the newspaper. In fact, I don't think he write in Appledaily anymore, is that right ?
Hey, he won that 3x1 ar, have 6倍 ga !!!!!

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0