標題: 19/10 第4場心水及討論 [打印本頁]

作者: booking    時間: 18-10-2005 04:29 PM     標題: 19/10 第4場心水及討論

大家有冇好分析呀?
作者: booking    時間: 19-10-2005 03:28 AM     標題: 閃電駒

閃電駒上次快活谷1650只係輸2個半馬位,勝千年今次加咗分同排咗係11檔,有上一次嘅經驗,今次有權反先。
作者: 地獄黑仔王    時間: 19-10-2005 03:42 AM

通勝 QP 膽.....原因都係一樣: 放!
請留意, 是場無快馬 / 無馬前速夠 通勝 快, 又可以自做步速玩敵.....8歲馬唔會等減分來退役掛.....
作者: GR上杉圭    時間: 19-10-2005 04:09 AM

引用:
Originally posted by 地獄黑仔王 at 19-10-2005 03:42:
請留意, 是場無快馬 / 無馬前速夠 通勝 快, 又可以自做步速玩敵.....8歲馬唔會等減分來退役掛.....
可惜重磅~
八歲馬都唔會再有進步~
夠快但last會捱唔住...
作者: 地獄黑仔王    時間: 19-10-2005 04:15 AM

引用:
Originally posted by GR上杉圭 at 19-10-2005 04:09 AM:

可惜重磅~
八歲馬都唔會再有進步~
夠快但last會捱唔住...
同意, 應該話, 唔知佢退步咗幾多, 但重點係, 呢場應無馬會燒佢, hopefully, 早段唔會太花氣力, 上季3班1800負128磅跑第二, 與加州主教串Q, 今仗初出負130磅應無問題.
作者: GR上杉圭    時間: 19-10-2005 04:18 AM

引用:
Originally posted by 地獄黑仔王 at 19-10-2005 04:15:

同意, 應該話, 唔知佢退步咗幾多, 但重點係, 呢場應無馬會燒佢, hopefully, 早段唔會太花氣力, 上季3班1800負128磅跑第二, 與加州主教串Q, 今仗初出負130磅應無問題.
睇下佢個新鮮感幫到佢\幾多喇...
作者: booking    時間: 19-10-2005 04:27 AM

引用:
Originally posted by 地獄黑仔王 at 2005-10-19 03:42 AM:
同意今次步速偏慢,但係驚讓唔起閃電駒15磅啫!
作者: 地獄黑仔王    時間: 19-10-2005 08:56 PM

引用:
Originally posted by 地獄黑仔王 at 19-10-2005 03:42 AM:
中place!
作者: coffee    時間: 19-10-2005 09:07 PM

引用:
Originally posted by 地獄黑仔王 at 2005-10-19 08:56 PM:

中place!
good wor

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0