標題: 19/10 第8場心水及討論 [打印本頁]

作者: booking    時間: 18-10-2005 04:31 PM     標題: 19/10 第8場心水及討論

大家有冇好分析呀?
作者: booking    時間: 19-10-2005 02:48 AM     標題: 詩情畫意

步速應該幾快,好利高、如意福星會守喺前列,詩情畫意應該可以守住4,5位,以
詩情畫意嘅級數,應可抵擋威騏同西北三雄嘅衝剌。
作者: 地獄黑仔王    時間: 19-10-2005 04:34 AM

引用:
Originally posted by booking at 19-10-2005 02:48 AM:
步速應該幾快,好利高、如意福星會守喺前列,詩情畫意應該可以守住4,5位,以
詩情畫意嘅級數,應可抵擋威騏同西北三雄嘅衝剌。
兩匹 初戴罩 馬點睇?
實業成功 >>> 臨老入花叢, 5歲先 B1, 但分利, 唔知起番幾多
源來源去 >>> 上次"輸"得精彩, 今之備戰完整, 好好地走去玩 V1
以上兩駒我幾鍾意, 係驚佢今仗試配備為跑番沙田鋪路.....
詩情畫意級數超晒, 但冼生最近d處理手法(騎摩廐馬)就有點不敢恭維......
作者: booking    時間: 19-10-2005 04:49 AM

引用:
Originally posted by 地獄黑仔王 at 2005-10-19 04:34 AM:

兩匹 初戴罩 馬點睇?
實業成功 >>> 臨老入花叢, 5歲先 B1, 但分利, 唔知起番幾多
源來源去 >>> 上次"輸"得精彩, 今之備戰完整, 好好地走去玩 V1
以上兩駒我幾鍾意, 係驚佢今仗試 ...
我都同意!
源來源去驚佢初跑1650,有啲難度。上次詩情畫意都係咁輸!
實業成功我都驚佢\今仗試馬!但係有班底有賠率,都要拖一拖!
詩情畫意今次唔掂,唔只轉人,馬房轉埋都似!
作者: 地獄黑仔王    時間: 19-10-2005 01:15 PM

引用:
Originally posted by booking at 19-10-2005 04:49 AM:

我都同意!
源來源去驚佢初跑1650,有啲難度。上次詩情畫意都係咁輸!
實業成功我都驚佢\今仗試馬!但係有班底有賠率,都要拖一拖!
詩情畫意今次唔掂,唔只轉人,馬房轉埋都似!
:D:D:D

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0