標題: 29/11(二) 明橙推介 (1/2) [打印本頁]

作者: 明橙    時間: 29-11-2005 05:38 PM     標題: 29/11(二) 明橙推介 (1/2)

星期二 3  唐卡士打 [+1] 對 阿士東維拉 [-1] => 讓主[+1] @2.30 [賽果 3-0 W]
星期二 4  米禾爾 [+1] 對 伯明翰 [-1]  => 讓和[+1] @3.40 => [賽果 1-1 L]
作者: GR上杉圭    時間: 30-11-2005 01:49 AM

引用:
原帖由 明橙 於 29-11-2005 05:38 PM 發表
星期二 3  唐卡士打 [+1] 對 阿士東維拉 [-1] => 讓主[-1] @2.30
星期二 4  米禾爾 [+1] 對 伯明翰 [-1]  => 讓和[+1] @3.40
讓主??
讓客嗎?
作者: 明橙    時間: 30-11-2005 09:22 AM

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 30-11-2005 01:49 AM 發表

讓主??
讓客嗎?
係讓主,唔小心打錯[-1],應該係[+1] !
作者: 明橙    時間: 30-11-2005 09:25 AM

唉,次次推介 讓和 都唔中,以後都唔推 讓和 喇 !
作者: GR上杉圭    時間: 30-11-2005 11:42 AM

引用:
原帖由 明橙 於 30-11-2005 09:25 AM 發表
唉,次次推介 讓和 都唔中,以後都唔推 讓和 喇 !
哈哈...
咁又唔使咁灰...
因為你個基金嬴錢都係靠野讓和~
不過要避開某d 賽事唔掂...
如盃賽(戰意成疑..), 德乙, 巴甲等等...
其實讓和經常可以幫我地搵大錢的...
如過關以小博大就最o岩不過喇...
作者: 明橙    時間: 30-11-2005 04:42 PM     標題: 最後一次 ...

星期三 18  米杜士堡 [-1] 對 水晶宮 [+1] => 讓和[-1] @3.60  [賽果 2-1 W]

如果都唔中,以後都唔推介「讓和」(<祖里不>基金除外) !
作者: GR上杉圭    時間: 30-11-2005 05:28 PM

其實盃賽要博讓和真係玩唔過...
戰意成最大o既轉捩點...
輸緊一球,作客o既...放棄居多...
聯賽可爭冠軍o既...
盃仔亦會留力主力聯賽...
正所謂嬴到咪當bonus...
輸左咪集中係聯賽出擊lo...
作者: 明橙    時間: 1-12-2005 09:41 AM     標題: 吊鹽水 ?!

引用:
原帖由 明橙 於 30-11-2005 04:42 PM 發表
星期三 18  米杜士堡 [-1] 對 水晶宮 [+1] => 讓和[-1] @3.60 [賽果 2-1 W]

如果都唔中,以後都唔推介「讓和」(<祖里不>基金除外) !
哈哈 ! 命不該絕 ?!!

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0