標題: OCT 30 SELECTIONS [打印本頁]

作者: phantomhorse    時間: 29-10-2005 02:23 PM     標題: OCT 30 SELECTIONS

第三場

聚寶駒前仗勝來並非僥幸。真叻仔搏得太盡唔跑得,佢上仗竟然冇腳軟,有進步!現在50倍極不合理,應是騎師叫座力的問題吧。不講不知,薛順強都算與我有馬緣哩。如有飛落,我必買之。

龍冠唔係唔好,不過同主o既龍翠(冇記錯的話最後一W入閘時35倍打落27倍贏馬,我中所以記得。)喜冷惡熱。現注定是公眾大熱,我驚!

--------------------------------------------------------------------------------

第四場**

俊歡騰告東尼馬初出肯狂熱而拼多數有料,值二班。大佬隻金百利好像不太差,上仗刻意全程不望空,不知是否留待今場了。現在Q維持在12,3倍,且看明天如何?

--------------------------------------------------------------------------------

第七場

水星屬次馬王級。有力去拼時就能贏,頂級好馬。上仗已見回勇,可捧。騏彩第一季已能贏,這類PP通常會繼續有表現。不過現在極冷呢。

水星單W對象。拖騏彩搏大霧。

第九場**

必買再領風騷,估不到吧?其實,今季初出那場已力拼,並在150M出頭。奈何,一度冇位並不利內檔,跑第五算好。但始終是處女馬,買W好像不智,真頭癢。
作者: myth    時間: 29-10-2005 02:47 PM

支持你!!!特別係第七場

:):):)
作者: cmleeeeeee    時間: 29-10-2005 06:35 PM

引用:
原帖由 phantomhorse 於 29-10-2005 02:23 PM 發表
第三場

聚寶駒前仗勝來並非僥幸。真叻仔搏得太盡唔跑得,佢上仗竟然冇腳軟,有進步!現在50倍極不合理,應是騎師叫座力的問題吧。不講不知,薛順強都算與我有馬緣哩。如有飛落,我必買之。

龍冠唔係唔好,不 ...
聚寶駒我都鐘意有一次中佢QP都八百幾蚊,但始終人弱不能太倚重.第一班賽事很難賭,隻隻都係老虎,輪住贏,很難估,有冇一D戰意鮮明架?
作者: 硬漢子    時間: 29-10-2005 10:18 PM

第九場Good 6再領風騷 Win我都簡唔倒, 因為對手仲有 4搏得威 和 10得日真 係唔知那隻贏
作者: coffee    時間: 30-10-2005 09:27 AM

騏彩 Good.
再領風騷 training is a new pattern
作者: coffee    時間: 30-10-2005 02:11 PM

聚寶駒 you bought it? COLD wor
作者: coffee    時間: 30-10-2005 04:14 PM

引用:
原帖由 phantomhorse 於 29-10-2005 02:23 PM 發表
第七場

水星屬次馬王級。有力去拼時就能贏,頂級好馬。上仗已見回勇,可捧。騏彩第一季已能贏,這類PP通常會繼續有表現。不過現在極冷呢。

水星單W對象。拖騏彩搏大霧。 ...
Phantom, CONGRATULATION!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
作者: phantomhorse    時間: 30-10-2005 04:21 PM

Hehehehe
作者: coffee    時間: 30-10-2005 04:24 PM

WOWOWOWOWOW
作者: phantomhorse    時間: 30-10-2005 04:29 PM

Lucky. In fact, I forget the 2 x 1 W bet. I thought it was returned...
Hhahahahahaa. Lucky guy.
作者: ericych    時間: 30-10-2005 04:32 PM

簡直犀利
作者: omike    時間: 30-10-2005 04:44 PM

brother, give you!

作者: booking    時間: 30-10-2005 11:27 PM

引用:
原帖由 phantomhorse 於 30-10-2005 04:21 PM 發表
Hehehehe
勁!恭喜哂!
作者: 好運贏家    時間: 30-10-2005 11:39 PM

...Well done.
作者: cmleeeeeee    時間: 31-10-2005 01:14 AM

引用:
第三場

龍冠唔係唔好,不 ...
有冇咁堅呀?繼續努力!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: GR上杉圭    時間: 31-10-2005 01:27 AM

聚寶駒真係幾服...
加油!!!
作者: phantomhorse    時間: 31-10-2005 12:06 PM

其實我兩日夾埋中得一場。碰巧中到水星好似好勁,咁岩得咁橋。

小弟投注額偏大,後面有重心,聚寶駒最後我都冇買,因我盡量不買P的。買QP,看不透龍冠。因其大步多走23疊,琴日似快活谷好蝕。點諗到佢轉彎外檔加速上咁串!韋達有料。
作者: lung    時間: 31-10-2005 12:34 PM

Well done...........
作者: kkb    時間: 31-10-2005 03:48 PM

犀利

歡迎光臨 賽日密馬 (http://hrc.hk/) Powered by Discuz! 6.0.0