發新話題

熱刺 對 富咸

熱刺 對 富咸

大家好

熱刺 對 富咸 主勝

01.) 讓球 瓦納 [0] 對 格勒諾布爾 [0] 主勝 @1.84-

賽日密馬 © All rights reserved.

依度好靜 唔怪得u仔咁講

恰一恰先

今晚有場2點 希望幫都大家
大家 做起佢 做起馬會

引用:
原帖由 2料王 於 27-1-2010 12:29 AM 發表
今晚有場2點 希望幫都大家
大家 做起佢 做起馬會
讓球 瓦納 [0] 對 格勒諾布爾 [0] 主勝 @1.84-

希望係新地方 第一場 順利開出

引用:
原帖由 u仔 於 27-1-2010 01:56 AM 發表
10星仔
依場係馬會 而似送錢場次

引用:
原帖由 u仔 於 27-1-2010 02:28 AM 發表
我想再搬屋,有個仲正
你地傾掂佢 我真係好眼訓 聽朝場波應該會出

引用:
原帖由 fafayy83 於 27-1-2010 02:26 AM 發表
我諗係度大家心水, 最好係出面出, 以便升呢

要積分200先可加相
同版主傾 得唔得呢 做生意要識轉博 有得傾 有得傾

引用:
原帖由 u仔 於 27-1-2010 02:34 AM 發表
收pm
收到你pm不過真係頂唔順 聽朝先睇 驚又病
3.9 2場 不過我唔玩
大家自己睇睇 西布朗大 @1.75- , 班士利 讓主@1.90-
讓球 我睇唔到尾盤 大家自己決定

有咩盡量傾妥佢 我聽日馬仔 有嘢出 ~ 88 all bros.

引用:
原帖由 coffee 於 28-1-2010 09:46 PM 發表

有咩野幫手話我知, 有咩要求出聲,我樂意俾個空間大家
多謝你上面句說話先
有機會 會返嚟 THANKS!!!

發新話題