發新話題

大摩摩讓球大細實戰室

大摩摩讓球大細實戰室

大摩摩讓球大細實戰室
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:會長

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Steve8881984 於 27-1-2010 01:28 AM 發表
岩岩睇到場平手好耶喎,不過有待分析。
今日我買左新衫,要搵馬會搵數呀!
可以靜靜地玩讓球

引用:
原帖由 hkgigi116 於 27-1-2010 01:49 AM 發表
我留個位先,得閒上黎放底心水!!
芝芝 e到幾得意

引用:
原帖由 hkgigi116 於 27-1-2010 02:23 AM 發表

萬劍峰,有咩咁得意呀??
2料場主 1比0 ,我買左小小

引用:
原帖由 hkgigi116 於 27-1-2010 02:34 AM 發表

你想我係女,我就係女囉!!你鍾意我係男,我就係男囉!!
芝芝 再搬屋

引用:
原帖由 kelvin827827 於 28-1-2010 09:24 PM 發表

:會長 where r u
p你

引用:
原帖由 coffee 於 28-1-2010 09:41 PM 發表
請問你地玩緊咩呢?好似好有趣咁...
哈哈我地下次番來再出料

發新話題