25 123
發新話題

熱刺 對 富咸

咪鬼去d仔,o的人唔中實插到化計

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 cool_aaa 於 27-1-2010 01:28 AM 發表
u仔果邊有2個非會員想要
俾唔俾佢地?
AS U LIKE...

不過唔多好
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:- 保安管理主任

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:28 AM 發表

因為d仔閒人太多         反正都係自己會員玩為主   倒不如呢邊靜d仲好
大王同rayray果o的都係d仔去u仔..輸打贏要太多

好多高手..走鳩哂

引用:
原帖由 降龍十八拳 於 27-1-2010 01:30 AM 發表

discuss不嬲係咁 唔係當年我唔會走

奇怪唔去賽馬天堂 / 澳彩討
賽馬天堂又靜左d既

好多高手都走哂啦.

輸一場小足幾日

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:34 AM 發表
不過呢邊夠靜都好唔錯,我深信呢度冇人會抽水
有我保安主任

引用:
原帖由 降龍十八拳 於 27-1-2010 01:35 AM 發表

天堂得返幾個台柱 我都係剩睇唔回
我都好少上嚕

D仔而家果幾個都麻麻

唔睇好過.

引用:
原帖由 jack19hk 於 27-1-2010 01:36 AM 發表

你係邊個??
識時務者為俊傑,不過比人用左!

你唔識就算啦,

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:39 AM 發表
黎到呢邊....保安可能全部失業
靠社長幫我地呢班保安出糧

大家買唔買法國佬?

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:51 AM 發表

我今日都親眼目到大王對你視而不理= =
我都目到..

25 123
發新話題