25 123
發新話題

熱刺 對 富咸

引用:
原帖由 u仔 於 27-1-2010 02:34 AM 發表
收pm
3.9我已買,

不過有無份收
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:- 保安管理主任

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 關人隱士 於 27-1-2010 02:37 AM 發表
算啦....大家又唔知佢係咩hight樣,小佢,佢又唔會肉痛,咒佢全家,可能佢全家已經死哂....
正所謂咬佢唔入....
咁大個人 有咩咪講清楚囉

做埋d野好能濕鳩 玩鳩屎  =趕客

引用:
原帖由 u仔 於 27-1-2010 02:38 AM 發表
2料  點睇 我要搬  認真
咩場?

引用:
原帖由 2料王 於 27-1-2010 02:43 AM 發表

收到你pm不過真係頂唔順 聽朝先睇 驚又病
3.9 2場 不過我唔玩
大家自己睇睇 西布朗大 @1.75- , 班士利 讓主@1.90-
讓球 我睇唔到尾盤 大家自己決定

有咩盡量傾妥佢 我聽日馬仔 有嘢出 ~ 88 all b ...
我神早買左

引用:
原帖由 fafayy83 於 27-1-2010 02:47 AM 發表

即刻???明天先可再pm比 d member, 我都要sleep la
sleep x2

25 123
發新話題