36 1234
發新話題

Coffee Shop 1024 [韋達日]

引用:
原帖由 神遊 於 24-10-2007 11:44 PM 發表

論x果便都有好手用厘招,10注射6匹,收兩條q.... ....

ltm
Forum Legend
http://www.racepattern.com/Discuz/images/defau ...
呢個方法耍用半冷或冷膽長遠才有so。和phantom與博士過往討論了很多投注方法,但都沒有類似雙膽的結論。哈,我唔明你老友天樂到而家都唔肯覆我,點解重要記仇呢?佢唔似咁小氣wor..掉返轉頭若有人係論馬post hrc啲野,係估會唔會第一時間被删呢?
有數據。有統計。有糸統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 山埃博士 於 25-10-2007 09:54 AM 發表
唔可以單一比較,如果照計鼣掑h咪重勁?

第 3 場  1200米 第4班
4 好爽............W
11 凱旋煌................退出
6 按一下.........Q
1 中華英雄
9 與時俱進......T
3 智勝寶
7 新力高
...
you are the man!

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 神遊 於 25-10-2007 08:48 PM 發表

我唔係咁睇....

若果心中認定「長期選冷才有so」,咁即係自認長期命中偏低先會生出“要選冷先有數圍”既想法.....

我同肥佬都係選中左兩條10零倍q,我就等如命中兩注6倍w(18/3=6),肥佬就兩注3.3倍(1 ...
都冇話包唔包融。我俾冷T講野咪等如我俾你係度講野一樣,no big deal。只不過你地將私人恩怨加入,咁我都費事理。
反論馬大聯盟就係男人大丈夫?sorry,冇咁多時間做埋啲咁細路既野。對事唔對人。一件事就係一件事,論馬同我個件事要分開睇。
特首對文革評論呢件事係錯,但唔代表佢或佢個班底有間題,要分開嚟睇。
你主觀角度同我觀點唔同,冇計。唔鍾意密馬可以唔好上嚟,但我仍然歡迎善意討論及分享。
投注方法各有不同,我認為有不足便voice out,當中亦沒有對與錨。我冇話你錯,唔駛咁大反應。
邊個着與唔着,邊個真心分享成果或善意討論,大家自己判斷,而我亦唔覺有乜野對唔住論馬。
放唔低0個個係你同冷T叔之間恩怨,唔係我。by gone is by gone, forget it.

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 GN2090634 於 27-10-2007 03:34 PM 發表

但係我唔夠分睇博士那個=口=

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 神遊 於 27-10-2007 05:35 PM 發表

若果你真係『只不過你地將私人恩怨加入,咁我都費事理。』,咁兩個人晌你個場經常開火,咁點解你只係重覆又重覆咁單向地ban天樂個fan.---->>觀自在,大膽,acdc...而從來唔ban件3低馬屎呢?

佢參 ...
我當然有ban過佢,你個a/c我都有ban,但都有期限。
冷T叔而家貴為海燕馬網moderator,而海燕係密馬友情連結,
點都要俾面rebecca...
你都唔好鬥啦,徙咁多時間為乜?

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

good idea...take your time

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

36 1234
發新話題