發新話題

coffee 22/10/2005 提供

引用:
Originally posted by coffee at 22-10-2005 07:12 AM:
賽日密馬

R4: 精神
R4: 菠蘿飽

唯一担心的是精神 12 檔,操練very good

其他重心:

投注視乎總結存而定,圖中顯示為最低投注額。

紅色為超級 ...
好呀! 多謝晒! 我有條過關q和qp第7場 5有聲有色, 12劍追風2串3, 刀仔劈森林......

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
Originally posted by 硬漢子 at 2005-10-22 12:49 PM:

好呀! 多謝晒! 我有條過關q和qp第7場 5有聲有色, 12劍追風2串3, 刀仔劈森林......
Yeah!!!! Go for it!!!!

o岩心水馬:
R2 淘金駒
R8 多多勁駒
R9 機關槍 一出必勝 世貿商人
R10 凱旋駿驥
R11 曉常勝
加油呀!!上杉圭!!

引用:
Originally posted by coffee at 22-10-2005 07:10 AM:
必殺秒數稍後提供
almost 6up.....

泥地真係應該諗下唔好掂

引用:
Originally posted by coffee at 22-10-2005 06:49 PM:
泥地真係應該諗下唔好掂
true......

加油.

引用:
Originally posted by coffee at 22-10-2005 18:49:
泥地真係應該諗下唔好掂
贏就贏 , 輸就輸 , 何必找藉口呢 ?

引用:
Originally posted by 墨碼 at 2005-10-23 09:48 AM:

人總要向前看。用建設性的角度去檢討自己的失敗才是正路。
為什麼你總是用破壞性和幼稚的態度去批評呢?
我為你的憤世嫉俗而缺乏Vision的人生觀而悲衰!

引用:
Originally posted by 墨碼 at 2005-10-23 09:48 AM:

過去三個賽馬日失手是事實,被大眾批評也是無可厚非。

但我會用建設性的態度 (constructive attitude) 面對問題,從失敗中找尋原因,修復錯誤,使系統更完美。

今天就像打網球,對手是馬會,球賽輸了唯有說句 "下星期再玩過!" 永不言敗。我們戰不是一天而是一世。俾些少 vision 同 mission, 做人都會更有目標同方向。

我下了苦功,做了功\課,二十幾個Excel File, 幾萬行Database, 批評我的人不知又做了什麼呢?若用具破壞性的說話批評人,也顯得自己膚淺同Naive啦!

"我信我有一日會飛,不過到時你唔好自卑。" 節錄自阿飛正傳張國榮的一句話。

始終交多一個朋友好過多一個敵人。

發新話題