發新話題

熱刺 對 富咸

都係睇唔慣社長呢個咁清簡既標題!~
要贏錢- 就只好揀【心水讓球盤】投注!
走地大細,馬仔位置- 小注宜情吧!

~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 u仔 於 27-1-2010 01:37 AM 發表
原來你係阿拉丁
我是蘿蔔糕
職銜:- 高級事務經理 -

引用:
原帖由 jack19hk 於 27-1-2010 01:36 AM 發表

你係邊個??
識時務者為俊傑,不過比人用左!

你唔識就算啦,
職銜:- 保安管理主任

黎到呢邊....保安可能全部失業
職銜:核數司

費王子做咩唔支持利物浦???
~~~ 凡事要忍耐  好運自然來 ~~~
《2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟》
- 會員 編號 2010-1015 -

後悔曾加入杯具會
退出杯具會既魔咒好恐怖

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:39 AM 發表
黎到呢邊....保安可能全部失業
靠社長幫我地呢班保安出糧
職銜:- 保安管理主任

引用:
原帖由 識時務者毅俊傑 於 27-1-2010 01:38 AM 發表

識時務者為俊傑,不過比人用左!

你唔識就算啦,
sorry,唔好灰心啦,而家我咪識你啦
~~~ 凡事要忍耐  好運自然來 ~~~
《2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟》
- 會員 編號 2010-1015 -

後悔曾加入杯具會
退出杯具會既魔咒好恐怖

唔知社長起身未呢
職銜:核數司

u仔, 終於睇晒你個post, 同pm左比所有係你個post 出現既member, 唔係member冇pm
職銜:董事~~~fafayy83
金句: 人逢順境不逞強 ; 身處逆境不示弱

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:49 AM 發表
唔知社長起身未呢
之前話2點會有
希望佢知醒啦

發新話題