發新話題

Marshal 9/11心水檢討

Marshal 9/11心水檢討

9/11 Race 3 美好威望, 霍達操出必殺秒數:

入圍率頗高:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

賽日密馬 © All rights reserved.

Race 8 搏得威, 杜利萊又使出必殺秒數:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

點解唔早d post 出o黎....
我有丹山神駒 n 大好友....

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 10-11-2005 11:56 AM 發表
點解唔早d post 出o黎....
我有丹山神駒 n 大好友....
Posted La...you didn't check?
http://www.horseracingcode.com/v ... &extra=page%3D1
有數據。有統計。有糸統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

我見冇加評分ma....
有埋呢個evidence 我就重鎚出擊喇....

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 10-11-2005 01:42 PM 發表
我見冇加評分ma....
有埋呢個evidence 我就重鎚出擊喇....
GR上杉圭兄,

基本上我隻隻提供都係經過精挑細選才post出來的, 絕對唔係胡亂推測之選, 有根有據ga! 你都知格!

過關搏命時記住留意我的冷門挑選喇!

唔敢講一定中, 但係拖多一票亦無妨

引用:
原帖由 Marshal 於 10-11-2005 04:38 PM 發表

GR上杉圭兄,

基本上我隻隻提供都係經過精挑細選才post出來的, 絕對唔係胡亂推測之選, 有根有據ga! 你都知格!

過關搏命時記住留意我的冷門挑選喇!

唔敢講一定中, 但係拖多一票亦 ...
我當然知道你d 心水經精心挑選...
不過係我冇本之下....
係會比較挑剔d o架喇...
我經常都有留意你比o既馬~
入圍率幾高....
只不過為昨晚自己o既投注有少少唔抵only...
請勿見怪:)

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 10-11-2005 05:05 PM 發表

我當然知道你d 心水經精心挑選...
不過係我冇本之下....
係會比較挑剔d o架喇...
我經常都有留意你比o既馬~
入圍率幾高....
只不過為昨晚自己o既投注有少少唔抵only...
請勿見怪:)
其實, 你唔好見怪就真, 昨晚因遲放工所以tips係遲咗少少至由coffee兄幫小弟post出來.

藉此向GR上杉圭兄及各位仁哥仁姐講聲對唔住, 有什麼待慢之處, 敬請多多包涵! 見諒!

引用:
原帖由 Marshal 於 10-11-2005 09:06 PM 發表

其實, 你唔好見怪就真, 昨晚因遲放工所以tips係遲咗少少至由coffee兄幫小弟post出來.

藉此向GR上杉圭兄及各位仁哥仁姐講聲對唔住, 有什麼待慢之處, 敬請多多包涵! 見諒![/siz ...
哈哈,版主太客氣了吧!!

發新話題