發新話題

Coffee Shop 1024 [韋達日]

引用:
原帖由 coffee 於 24-10-2007 10:06 PM 發表
發燒。食藥。訓覺。
休息下....起身有錢收:D

賽日密馬 © All rights reserved.

第七場 無心水
最熱兩隻最弗,買少場

Just back home...

我掉...心福做膽,拖1,2,3,4 檔食蕉!
念念不忘,必有回報
也許我就是天意
原來最大的難關,是生活

出自 一代宗師

2015-16 冠軍練馬師: 告東尼
Oct 9, 15

引用:
原帖由 phantomhorse 於 24-10-2007 10:45 PM 發表
Just back home...

我掉...心福做膽,拖1,2,3,4 檔食蕉!
今次係咪都係九龍飛?

引用:
原帖由 okimg 於 24-10-2007 10:50 PM 發表

今次係咪都係九龍飛?
不要了
念念不忘,必有回報
也許我就是天意
原來最大的難關,是生活

出自 一代宗師

2015-16 冠軍練馬師: 告東尼
Oct 9, 15

第八場 九龍飛
上次頭兩段都幾快,今次好過上次喇

買在九龍飛拖全餐,希望吾好今日食白果啦

今日食白果

引用:
原帖由 神遊 於 24-10-2007 11:44 PM 發表

論x果便都有好手用厘招,10注射6匹,收兩條q.... ....

ltm
Forum Legend
http://www.racepattern.com/Discuz/images/defau ...
呢個方法耍用半冷或冷膽長遠才有so。和phantom與博士過往討論了很多投注方法,但都沒有類似雙膽的結論。哈,我唔明你老友天樂到而家都唔肯覆我,點解重要記仇呢?佢唔似咁小氣wor..掉返轉頭若有人係論馬post hrc啲野,係估會唔會第一時間被删呢?
有數據。有統計。有糸統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

唔可以單一比較,如果照計鼣掑h咪重勁?

第 3 場  1200米 第4班
4 好爽............W
11 凱旋煌................退出
6 按一下.........Q
1 中華英雄
9 與時俱進......T
3 智勝寶
7 新力高
2 福駿
12 金寶駿
5 大紅人
10 賞心
8 高駿

第 4 場  1650米 第5班
10 金鷹.......Q
8 威風........W
2 利是鋒.....T
7 幸運勝
9 光速........FF
3 得寸進尺
4 靚花紋
5 齊齊贏
6 精圖
1 開心財星
11 又威
12 重疊歡笑

博士投注策略
[贏一次,夠輸十次]
馬---前-中-後      
波----5-3-2
停一停~靜一靜
看一看~想一想
計一計~求一求
趣一趣~樂一樂

發新話題