19 12
發新話題

18/11(五) 明橙推介 (0/2)

引用:
原帖由 Marshal 於 18-11-2005 11:32 PM 發表

哎喲! GR上杉圭兄, 真係非常之唔好意思, 冇心ga! 絕對冇心同你打對台ga! Sorry! Sorry!

如果有幸過到關, 一定請三round(酒)陪罪!
咁就唔同~
我撐你

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 18-11-2005 11:36 PM 發表

咁就唔同~
我撐你
多謝! 多謝!:D

引用:
原帖由 Marshal 於 18-11-2005 11:44 PM 發表

多謝! 多謝!:D
但係我今晚仲買唔買好呢....:o

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 18-11-2005 11:46 PM 發表

但係我今晚仲買唔買好呢....:o
冇所謂喇, 照買, 邊個贏就邊個請飲酒lor! 今次到我撐你! Haha!

我呢d 細戶點可以同大戶相題共論啊~

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 18-11-2005 11:17 PM 發表
咁今晚我地唯有打對台啦...
打對台 ok ar...你請飲酒啦下次!

封盤兩日 !!

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 18-11-2005 11:23 PM 發表
星期五 2 [德乙] 布倫瑞克 對 貝豪森 => (-1)客勝
Marshal 兄,唔好意思,累你輸錢,唯有叫 GR上杉圭 兄請客啦 !

另因今明兩日好忙,所以並冇推介提供 ... 下星期再o黎過 !!!!

預祝大家贏多 d,贏埋我o個份 !
我係明,唔係明燈!

引用:
原帖由 明橙 於 19-11-2005 01:08 PM 發表

Marshal 兄,唔好意思,累你輸錢,唯有叫 GR上杉圭 兄請客啦 !

另因今明兩日好忙,所以並冇推介提供 ... 下星期再o黎過 !!!!

預祝大家贏多 d,贏埋我o個份 !
Wei, 明橙兄, 冇所謂wor!, 今次唔得咪下次lor! 你唔好介意就真.

就咁話, 下次有好嘢記住提一提我wor!:D

幸運地賺番少少! Heehee! 請按以下連結!

http://www.horseracingcode.com/v ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 Marshal 於 19-11-2005 08:18 PM 發表

Wei, 明橙兄, 冇所謂wor!, 今次唔得咪下次lor! 你唔好介意就真.

就咁話, 下次有好嘢記住提一提我wor!:D

幸運地賺番少少! Heehee! 請按以下連結!

[url]http://www.horseracingcode.com/vi ...
我為左唔同你地打對頭...
冇買到條3x1...
走去買左條大細..

19 12
發新話題