發新話題

22/11 賽日討論專頁!睇中邊場入o黎問啦!!

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 08:41 PM 發表

兩位版主, 請問以上三場買主客和同讓球主客和混合過關點買至好呢? 我信哂你兩位ga la!:D
巴塞可博(-1)主勝
曼聯主客和 勝
阿仙奴主客和 勝:cool:

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 09:31 PM 發表

巴塞可博(-1)主勝
曼聯主客和 勝
阿仙奴主客和 勝:cool:
收到! 一於follow去馬!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 10:53 PM 發表

收到! 一於follow去馬!
多謝支持!!:D
今晚一於殺過馬會片甲不留!!

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 10:54 PM 發表

多謝支持!!:D
今晚一於殺過馬會片甲不留!!
嘻嘻! 加多碟油菜先!

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 11:04 PM 發表

嘻嘻! 加多碟油菜先!
咁有信心炒咁多???!!
幫你打氣!!
我條博大霧3關可以諗諗$10 3x4玩下o架~~

引用:
原帖由 Marshal 於 22-11-2005 11:04 PM 發表

嘻嘻! 加多碟油菜先!
主其他跌很多wo , last night is @40
D 錢係會繼續來!!!

引用:
原帖由 kohorse 於 22-11-2005 11:23 PM 發表

主其他跌很多wo , last night is @40
唔會去到咁盡呀....?!

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 22-11-2005 11:21 PM 發表

咁有信心炒咁多???!!
幫你打氣!!
我條博大霧3關可以諗諗$10 3x4玩下o架~~
Yes sir la, 支持你之餘, 我又搏下大霧先!

咁多位夜左少少......唔好意思

我都見到大家買左.....
不過都講少少

MU同BARC都好有信心...去馬. EVEN -1 WIN...NO PROBLEM!!
但係阿仙奴有少少保留..
CONFIRM至少有兩個新人會出正選...名都唔係好記得...
另..HENRY係全TEAM重心..
對方都好清楚...我覺得杜安會死守囉...
再講阿仙奴真係出真功夫??...己出線....作客...???

波膽會MU 2:0, 3:0
阿仙奴 1:1, 2:1

祖記....我就想買迪比細路 1ST GOAL.......同-1WIN

BARC過關我就唔諗-1 WIN..我就係唔信次次都好死比大家收錢...
今次開過和 OR 1:0我諗都死好多人..

單WIN可以
反而買波膽BARC WIN  1:0 仲有多少值博率............

今晚係咁多......

葉子離去是因為風的追求, 還是樹的不挽留... ...

引用:
原帖由 joeyinet 於 22-11-2005 11:43 PM 發表
咁多位夜左少少......唔好意思

我都見到大家買左.....
不過都講少少

MU同BARC都好有信心...去馬. EVEN -1 WIN...NO PROBLEM!!
但係阿仙奴有少少保留..
CONFIRM至少有兩個新人會出正選...名都唔係好記得. ...
夠膽死同我地d 賭波專家對賭!!??:cool:

發新話題