發新話題

投注方法一問

data 太少都要諗個方法買,然後modify

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
Originally posted by coffee at 21-10-2005 15:20:
data 太少都要諗個方法買,然後modify
Q/QP真係唔抵諗...
WP先最有盈利...

P.S. 必殺密馬可能一日內只有一兩隻,同一場基本上同時出現o既機會率很低,其他馬雖然有d 操練o既上名率係0...但如果正藉轉換期/爆呔就痳煩...
可不繼續簡簡單單o既投注模式?
要改善o既只係命中率上的問題,再慢慢加重本金去投注。
加油呀!!上杉圭!!

引用:
Originally posted by coffee at 2005-10-21 01:01 PM:
必殺密馬22次有4W4Q3T (50%), 我可以用セ投注方法先可以赢錢?

如果我買全餐Q PQ 好唔好呢?
買全餐Q PQ 就唔係咁work,賺得唔多.....上杉圭提出過。
我提議買欖嘅形式,WP分開。賺到某個數就加注碼!
你命中率咁高,買欖嘅風險相對減低!總好過加入其他嘅factor而影響命中率.....

But 買Place 欖嘅風險高wor, always less than $20, 賺得唔多

引用:
Originally posted by coffee at 21-10-2005 15:33:
But 買Place 欖嘅風險高wor, always less than $20, 賺得唔多
用熱門唔買o既方式去買~
果個回報率其實幾高~
W就要5倍以上先值搏~
P就2倍起步就ok 喇~
因為(P入圍%: 50%)
加油呀!!上杉圭!!

始終 "操練必殺技" 都唔係全面分析晒成場賽事 ...
因為 ... 有好操練 ... 都可能跑 2,2,3,3 ....
所以, 個人認為都係定個基金, 作 W/P 投注好o的 ;)
金額就以投注時基金總數 5% or 10% 計.(percentage 係一場場計 ....)
如第一場贏o左 ... 下一場投注o既 10% 就相對加大o左 ...
如果o個日好表現 .... 就可以贏多o的 ....
輸時 ... 輸少o的 ;)

如果 ... "操練必殺技" keep 住有穩定入圍及勝出率 ....
可以再考慮 1,3,5,7 ... 咁投注.
如 ... 第一注 $100, 唔中 .... 第二注就 $300 .... 如此類推 :cool:

其實入圍率有50%,應該好好利用,如長期保持在30-50%內,此方法會

how about 單T is return?
will it be better than Q or PQ?

引用:
Originally posted by d836010 at 21-10-2005 22:02:
how about 單T is return?
will it be better than Q or PQ?
1.以1匹馬膽計算,全餐注數甚多\r
2.單T平均派彩亦只有數百,大熱門入圍率都有40%,那派彩更慘不忍睹...
加油呀!!上杉圭!!

引用:
Originally posted by coffee at 21-10-2005 03:11 PM:

其実我認為最理想係有人夾到我d馬然後買Q.

如果我買三重彩又有冇so呢?例如指定第一+F+F,另一注F+指定第二+F
coffee兄
            50% 入位置,不如買單T全餐,經常有意想不到的收獲,一膽13腳共78注,5元一注只390元,若回報滾全大了,可考慮加至10元一注,這方法比較簡單,50%名中率,將會有很不錯的回報.W的名中率太低了,還是勿沾手吧!

發新話題