發新話題

6/11 賽日討論專頁!睇中邊場入o黎問啦!!

引用:
原帖由 myth 於 6-11-2005 08:26 PM 發表

各場心水 + 投注策略

GR上杉圭兄, thx !!!
今日有48場波...
你想各場都比.....??
一係我比d 大戰推介+投注策略1條5x16~
ok?

賽日密馬 © All rights reserved.

as u like , ok
thx a lot !! Trust u !!!:):):)
對一個人有感覺需要一分鐘
喜歡一個人需要一小時
愛上一個人需要一天
但是,遇上一個對的人,只需要一秒鐘
I fall in love with her, she is my miracle

thx for ur trust!!:D

5x16 推介:
AC米蘭(-1) 和@3.1
慕遜加柏 和@3.3
紐倫堡 和@3.25
曼聯 和@3.2
卡利亞里 和@3.1/帕爾馬 和@3.15 (2揀1)

大戰推介:
AC米蘭 VS 烏甸尼斯
主@1.4 (-1)和@3.1 大@1.78 波膽@2:1/3:2
曼聯 VS 車路士
和@3.2 細@1.68 波膽@0:0
基達菲 VS 巴塞隆拿
和@3.3/(-1)和@3.35

GR上杉圭兄, thx!!!
對一個人有感覺需要一分鐘
喜歡一個人需要一小時
愛上一個人需要一天
但是,遇上一個對的人,只需要一秒鐘
I fall in love with her, she is my miracle

引用:
原帖由 myth 於 6-11-2005 09:10 PM 發表

GR上杉圭兄, thx!!!
gd luck gd luck!!
等你餐飯

AC     大...
皇馬  大
juv -1 draw

3x1
又如何呢?樓主..

葉子離去是因為風的追求, 還是樹的不挽留... ...

引用:
原帖由 joeyinet 於 6-11-2005 09:17 PM 發表
AC     大...
皇馬  大
juv -1 draw

3x1
又如何呢?樓主..
前兩瓣都ok....
juv 就幾大機會上盤...
最擔心係韋拉同伊巴未必出....
不過澳彩讓球半...
信心十足呀..:cool:

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 6-11-2005 06:55 PM 發表

你想以一個點樣o既投注策略買?
or 我just 比各場心水你再自己選擇投注呢?:cool:
GR上杉圭兄,

其實我想買波膽過關, 仲要係搏大霧個隻添? 有冇呀?

引用:
原帖由 Marshal 於 6-11-2005 09:29 PM 發表

GR上杉圭兄,

其實我想買波膽過關, 仲要係搏大霧個隻添? 有冇呀?
想買單頭過關博大霧?
幾多關先?:cool:

引用:
原帖由 GR上杉圭 於 6-11-2005 09:32 PM 發表

想買單頭過關博大霧?
幾多關先?:cool:
波膽過關3x4就夠ga la!

唔該哂!:D

發新話題