發新話題

熱刺 對 富咸

收到通知既bros
如果黎左呢度
我地又再搬左啦

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 wkssimon 於 28-1-2010 12:11 AM 發表
收到通知既bros
如果黎左呢度
我地又再搬左啦
秘書,如果我地新屋有咩事,有時上唔到,就過番來e到
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:會長

引用:
原帖由 u仔 於 28-1-2010 12:13 AM 發表
秘書,如果我地新屋有咩事,有時上唔到,就過番來e到
知道啦

wow... where are you guys from?
thanks for coming
有數據。有統計。有糸統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 wkssimon 於 28-1-2010 12:11 AM 發表
收到通知既bros
如果黎左呢度
我地又再搬左啦
秘書 pls 通知 me
ok thx
- 會員 編號  -2010-1031

引用:
原帖由 2料王 於 27-1-2010 02:34 AM 發表

同版主傾 得唔得呢 做生意要識轉博 有得傾 有得傾
有咩野幫手話我知, 有咩要求出聲,我樂意俾個空間大家
有數據。有統計。有糸統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

THX COFFEE 版主
職銜:董事~~~fafayy83
金句: 人逢順境不逞強 ; 身處逆境不示弱

引用:
原帖由 coffee 於 28-1-2010 09:46 PM 發表

多謝你上面句說話先
有機會 會返嚟 THANKS!!!

引用:
原帖由 coffee 於 28-1-2010 09:46 PM 發表

版主好nice,多謝先

引用:

多謝版主
職銜:會長

發新話題