發新話題

熱刺 對 富咸

又搬左
格左一排再上U仔無唒人去完D仔先知咩事
點知過到來又搬左

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 ~小人物~ 於 29-1-2010 12:06 AM 發表
又搬左
格左一排再上U仔無唒人去完D仔先知咩事
點知過到來又搬左
我P你,唔好比人
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:會長

引用:
原帖由 u仔 於 29-1-2010 12:33 AM 發表
我P你,唔好比人
好的 多謝會長

引用:
原帖由 ~小人物~ 於 29-1-2010 01:07 AM 發表

好的 多謝會長
收野

又搬咗 , 有無人可告訴我新屋在那裡

引用:
原帖由 simonshum2010 於 30-1-2010 02:41 AM 發表
又搬咗 , 有無人可告訴我新屋在那裡
你係邊個

報到@@ 唔該會長

引用:
原帖由 紅風車 於 31-1-2010 12:04 AM 發表
報到@@ 唔該會長
收野

會長...我係d仔既銘......//過黎搵你報一報到先...^^

引用:
原帖由 銘銘銘銘 於 31-1-2010 02:36 PM 發表
會長...我係d仔既銘......//過黎搵你報一報到先...^^
收P  唔好比任何人 OK

發新話題