發新話題

熱刺 對 富咸

引用:
原帖由 lanchai2000 於 27-1-2010 01:04 AM 發表
我地洗唔洗係簽名檔加返d野
改左
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:董事~~~fafayy83
金句: 人逢順境不逞強 ; 身處逆境不示弱

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 fafayy83 於 27-1-2010 01:02 AM 發表
我都唔知, 會長話事
你地可以試下pm u記個d人,我係u記我開個吹水post 你地一齊pm有係我post留言或會員 thx

唔見你u仔個post, 放左係邊

引用:
原帖由 fafayy83 於 27-1-2010 01:10 AM 發表
第3,4版掛
職銜:會長

明白了, 去你個舊post

引用:
原帖由 fafayy83 於 27-1-2010 01:10 AM 發表
未整掛
職銜:董事

費金句:要當每場投注是最後唯一的一注

今晚大家仲有冇心水
~~~凡事要忍耐 好運自然來~~~
2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟》
會員編號 2010-1004

引用:
原帖由 費皇子 於 27-1-2010 01:12 AM 發表

未整掛
我推左個chat post上去
叫佢地留言

引用:
原帖由 cool_aaa 於 27-1-2010 01:17 AM 發表

我推左個chat post上去
叫佢地留言
職銜:董事

費金句:要當每場投注是最後唯一的一注

引用:
原帖由 fafayy83 於 27-1-2010 01:12 AM 發表
明白了, 去你個舊post
係呀   我都幫緊手呀
職銜:會長

發新話題