21 123
發新話題

英軍奪標10大吉兆

英軍奪標10大吉兆

英軍奪標10大吉兆
02/06/2010

迷信好唔好?如果係吉利嘅話就梗係信啦!英國傳媒列舉英格蘭捧盃「十大吉兆」,力撐國家隊可以奪得今屆世界盃。所謂「十大吉兆」,就係對英格蘭捧盃十項有利條件已經全部出現,至於係有根有據定係英國人因為恨捧盃而穿鑿附會,咁就要大家自行下判斷嘞!

吉兆1—球迷:據計算,英格蘭球迷是今屆世界盃門券大戶,與列強比較,英格蘭在南非現場將獲最多球迷支持。

吉兆2—大選:66年英格蘭首次奪取世界盃,當年正值英國大選年,而今年英格蘭出征南非前,英國已進行大選,並選出新首相。

吉兆3—北韓:66年世界盃有北韓出席,結果英格蘭捧盃,北韓今屆再度亮相決賽周,被視為英格蘭可再度登頂嘅大吉兆。

吉兆4—隊長:66年世界盃本屆英格蘭隊長卜比摩亞,出身於韋斯咸,巧合嘅係,英格蘭原隊長泰利因桃色醜聞交出隊長臂章,而接任嘅里奧費迪南,與卜比摩亞同樣出身於韋斯咸。

吉兆5—天氣:南非六、七月天氣寒冷,很適合習慣於寒冷天氣下比賽嘅英軍球員發揮。

吉兆6—朗尼:朗尼在今年三月起多次傳出受傷,但他季尾及時傷愈並回復狀態,對英格蘭極為有利。

吉兆7—領隊:卡比路屬「金牌教練」,曾為每支執教球隊贏得冠軍,相信英格蘭亦不例外。

吉兆8—西班牙:64年西班牙首奪歐國盃,兩年後英格蘭首奪世界盃,08年西班牙在歐國盃封王,根據歷史規律,今屆世界盃輪到英格蘭封王。

吉兆9—太太團:上屆世界盃英格蘭WAG成為場外焦點,甚至擾亂軍心,今屆太太團被禁止隨行,球員可專心作戰。

吉兆10—摩根大通:根據摩根大通選取股票用嘅數學模型分析,輸入一系列數據後,計算顯示巴西是最好球隊,但英格蘭因為賽程有利,最終成為冠軍。
改編自 coffee 兄簽名檔
有數據。有統計。有系統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。
不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到八成勝出率,
你便可成為馬會大贏家。

賽日密馬 © All rights reserved.

which team is your favourite ?

引用:
原帖由 goalkeeper 於 5-6-2010 09:53 AM 發表
which team is your favourite ?
Holland is my favourite

好想佢地第1次捧盃

但佢地團結性不足, 所以無奈...

見到呢篇世盃文章令我想起當年2005年 Liverpool 幾大理由注定令佢捧歐冠盃的文章

唔通今次真係咁邪, 注定England 去奪世界盃??
不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到八成勝出率,
你便可成為馬會大贏家。

引用:
原帖由 jobcat 於 5-6-2010 10:54 AM 發表

Holland is my favourite

好想佢地第1次捧盃

但佢地團結性不足, 所以無奈...

見到呢篇世盃文章令我想起當年2005年 Liverpool 幾大理由注定令佢捧歐冠盃的文章

唔通今次真係咁邪, 注定England 去奪世界 ...
若你只是作為一個球迷,你當然要充滿熱情,若你要做一個成功的投注人,就一定要具備冷血加無情,切記一點,投注人的大忌就是你對你的球隊有情.
輸打贏要,莫進賭門,富貴發財,請往他處.願賭服輸,僅可進門,二餐溫飽,絕不保證..

我喜歡西班牙

引用:
原帖由 jobcat 於 3-6-2010 09:33 AM 發表
英軍奪標10大吉兆
02/06/2010
吉兆4—隊長:66年世界盃本屆英格蘭隊長卜比摩亞,出身於韋斯咸,巧合嘅係,英格蘭原隊長泰利因桃色醜聞交出隊長臂章,而接任嘅里奧費迪南,與卜比摩亞同樣出身於韋斯咸。
由於里奧費迪南因傷退出世盃, 隊長一職已由謝拉特接守, 既然謝拉特係 Liverpool 出身, 不是韋斯咸的話, 咁吉兆4—隊長呢個因素不能存在了
不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到八成勝出率,
你便可成為馬會大贏家。

5717 13/06/2010
02:29   波膽 星期六 4 英格蘭 (主) 對 美國 (客)
1:1 @ 7.00
2:1 @ 7.50
1:2 @ 23.00 $100

$300.00 $700.00

7843 13/06/2010
03:04   波膽 星期六 4 英格蘭 (主) 對 美國 (客)
1:1 @ 7.50
2:2 @ 20.00
1:2 @ 23.00 $100

$300.00 $750.00

[吉兆10—摩根大通:根據摩根大通選取股票用嘅數學模型分析,輸入一系列數據後,計算顯示巴西是最好球隊,但英格蘭因為賽程有利,最終成為冠軍。]
What's formula ??? very interests to know

希望唔會一開始就輸啦=[

21 123
發新話題